вакансии freelance в ростов на дону ростовская областьроботи

Фільтрувати

Мої недавні пошуки
Фільтрувати по:
Бюджет
до
до
до
Тип
Навички
Мови
    Статус роботи
    2,000 вакансии freelance в ростов на дону ростовская область робіт знайдено, ціни вказані в USD

    Простий сайт для відображення ситуації на позиціях, статус позиції зелений - нічого не відбувається, червоний - помічений рух, жовтий - артилерія взяла в роботу. Вся робота буде вестись вручну черговим. Більше детально при спілкуванні.

    $465 (Avg Bid)
    $465 Сер. заявка
    35 заявки

    Міжнародний виробник високоякісної електроніки та автомобільних технологій шукає графічного дизайнера Створення фото для картки товару 12 фото - одни вид автомагнітоли Є 800 видів автомагнітол (для кажного авто - своя магнітола) Робота полягає в тому, що: -щоб знайти потрібну модель автомобіля в салоні - намонтувати туди нашу автомагнітолу із різними екранами - показати машину з різних боків. За детялями пишіть в телеграм @a_koshelieva_gazer

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Сер. заявка
    15 заявки

    ...обсяги споживання трафіку та кількість пакетів даних, які є максимально незвичними навіть для навантажених днів. Причину таких подій встановити не змоги як самостійно, так і з адміністрацією хостингу. Необхідний системний адміністратор для пошуку та виправлення причини такого надмірного вхідного/вихідного трафіку, а також налаштування захисту від DDoS та подібних атак для ігрового dedicated сервера на Windows. Зокрема цікавить автоматизована фільтрація шкідливого трафіку, можливе підключення зовнішніх сервісів real-time захисту. Також розглянемо додаткові пропозиції щодо загального покращення захисту та стабільності роботи сервера.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Сер. заявка
    2 заявки

    Доброго дня, Мені потрібно знайти оптового покупця для мого товару в Україні. 100 потенційних лідів. Компанія наприклад великий мережевый магазин чи оптовий постачальник, але який займаеться дитчою продукцією і потенційно зможе купити мій товар, не монобренд. Файл з товаром прікріпленний, дивиться уважно щоб була зрозуміла продукція. Якість лідів має бути гарною з актуальними адресами, телефонами та електронною поштою. Дякую за увагу.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Сер. заявка
    6 заявки

    У нас був додаток, робочий. Але компанія, котра його розробила і супроводила, закрилась. Пропустили таким чином оновлення і додаток було знято з магазину. Потрібно відновити його, змінити назву, іконку і картинку першу.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Сер. заявка
    11 заявки
    Менеджер з продажу Закінчився left

    ...посади: Ми шукаємо енергійного та результативно налаштованого менеджера з продажу, який приєднається до нашої команди та буде просувати новаторський продукт Pet Companion AI. Ідеальний кандидат буде відповідальний за взаємодію з власниками домашніх тварин у різних групах на Facebook, представляючи їм переваги нашого продукту та здійснюючи продажі шляхом ефективної комунікації та встановлення відносин. Основні обов’язки: Взаємодія зі спільнотою: Визначте та приєднайтеся до відповідних груп та спільнот на Facebook, які фокусуються на володінні тваринами, догляді за ними та технологіями. Започаткуйте та беріть участь у розмовах, пропонуючи цінні інсайти та рішення, які відповідають перевагам Pet Companion AI. Генерація лідів: Активно звертайтеся до учасників сп...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 заявки

    Шукаємо людину здатну робити масову розсилку в телеграмі за допомогою софта/тощо. Вищеописаний кандидат має розсилати повідомлення великій кількості людей, використовуючи наявну базу клієнтів, що буде надана.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Сер. заявка
    1 заявки

    Завдання на збір/покупку/формування/ парсинг клієнтської бази за заданими параметрами. Більше деталей при обговорення замовлення.

    $252 (Avg Bid)
    $252 Сер. заявка
    7 заявки

    Проект на кілька місяців або рік, потрібно розробити облікову систему для бух обліку та управлінського обліку, є зрозок системи та є логіка роботи системи, усі процеси описані, потрібні програмісти для реалізації

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Сер. заявка
    11 заявки

    Потрібно зробити завдання для дипломної роботи. Завданням третього – проектно-прикладного розділу є опис алгоритмів чи технологічного процесу обробки даних, напрацювання варіантів рішень, порівняння альтернатив, прийняття рішення. У цьому розділі наводяться опис розроблених алгоритмів і методик проведення моделювання. Також він може містити опис архітектури програмного забезпечення системи, яка реалізує запропоновані алгоритми та моделі, включаючи тексти програм компоненти, розробленої особисто студентом, та оцінку адекватності отриманих результатів. Обсяг третього розділу може становити до 40–50% від загального обсягу проекту.Мова програмування будь-яка (орієнтовно 25 стор.).

    $465 (Avg Bid)
    $465 Сер. заявка
    6 заявки

    У нашу компанію потрібно креативного SMM-спеціаліста Обов'язки: - Розробка та впровадження стратегій просування в соціальних мережах. - Створення та редагування контенту: текстів, графіки, відео. - Ведення рекламних кампаній та аналіз їх ефективності. Вимоги: - Досвід роботи в SMM від 1 року - Вміння ефективно використовувати платформи соціальних мереж. - Креативність та вміння створювати цікавий контент. - Розуміння трендів у соціальних мережах. Умови: - Вільний графік роботи та робота дистанційно. - Конкурентна заробітна плата залежно від досвіду та результатів роботи. - Виконання своїх рекламних креативів у будь-якому стилі та у будь-якій соціальній мережі. - Робота по дедлайнам.

    $343 (Avg Bid)
    $343 Сер. заявка
    15 заявки

    Створення анімаційного роліку існуючого в Solid Works проєкту приміщення, згідно наданого сценарію. Тривалість близько 2:30 хв.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Сер. заявка
    5 заявки
    Зробити лендінг Закінчився left

    Потрібен простий, гармонійний, приємний лендінг для компанії, яка займається відеоспостереженням та домофонією. Презентація компанії, фотки робіт, контакти, лінки на соцмережі та форма для замовлення послуг. Версія для ПК і смартфонів

    $180 (Avg Bid)
    $180 Сер. заявка
    16 заявки

    Треба зробити 7 лабораторних робіт з предмету ООП, завдання прикладаю, якщо не зрозуміло все в листуванні поясню

    $10 (Avg Bid)
    $10 Сер. заявка
    4 заявки

    Ми продакш студія, територіально знаходимося в м. Луцьк, шукаємо креативних людей, операторів монтажу, які люблять свою роботу. Шукаємо монтажника на постійній основі , який буде монтувати весільні фільми, тривалістю 20-35 хв та різнопланові кліпи до 3-4 хв. Чекаємо на портфоліо.

    $141 (Avg Bid)
    $141 Сер. заявка
    7 заявки

    ...находиться в поиске профессиональной команды, которая готова взяться за разработку мобильного приложения. Приложение будет специализироваться на сбыте качественного Б/У товара. Фактически аналог того, что нам требуется - приложение Rozetka. Мы готовы запускать пилотный проект на рынке Украины, а дальше покорять Европу и Америку! И имеем для этого необходимые ресурсы, знания. Нам нужны именно вы, если: - Уже работали с мобильными приложения (есть кейсы) - Имеете представление как дойти от стартовой точки до загрузки в App Store / Play Market - Готовы вести проект на постоянном начале - Имеете достаточное количество сотрудников для реализации всего в необходимые сроки. Варианты оплаты, суммы, и конкретное ТЗ обсуждаются в ходе живо...

    $13750 (Avg Bid)
    $13750 Сер. заявка
    8 заявки

    Є сайт, створений на go daddy. Я хочу додати на цей сайт декілька мов і країн з яких будуть входити споживачі. На сайті будуть ціни, які міняються. Я б хотів мати можливість сам заходити на сайт і редагувати.

    $527 (Avg Bid)
    $527 Сер. заявка
    11 заявки

    У нас був додаток, робочий. Але компанія, котра його розробила і супроводила, закрилась. Пропустили таким чином оновлення і додаток було знято з магазину. Потрібно відновити його, змінити назву, іконку і картинку першу.

    $230 (Avg Bid)
    $230 Сер. заявка
    3 заявки

    Чоловік-іноземець познайомився з жінкою на dating-сайті знайомств та приїжджає зустрітися з нею у Києві. Потрібно перекладати комунікацію між ними протягом 4 годин, оплата 10 у.о. в годину. Бажано мати досвід роботи у dating-сфері в або розуміти специфіку.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Сер. заявка
    2 заявки

    Все,що на картинці є,потрьне бути втілене на html,scss та у сі графіки які там є,повинні бути зроблені на JavaScript. Розмітка повинна будти дуже схожа як на картинці

    $84 (Avg Bid)
    $84 Сер. заявка
    9 заявки

    Інфографіка на підтримку Ізраїлю

    $557 (Avg Bid)
    $557 Сер. заявка
    5 заявки

    Необходимо доработать бота, который написан на яп python, и добавить новые биржи. Бот в автоматическом режиме торгует на криптовалютной бирже по постам из твиттера. Бот открывает сделки: - по ключевым словам; - по картинкам, где есть ключевые слова; - по картинкам, где изображены определённые объекты; Отклики оставляйте только в том случае, если имеете опыт работы с машинным обучением и криптобиржами. О цене договоримся после ознакомления с ТЗ.

    $84999 (Avg Bid)
    $84999 Сер. заявка
    2 заявки

    Нужно сделать 4 анимированных эмоджи из иллюстраций которые я добавил к вложению, исполнителю я сброшу файл иллюстратора где все эти картинки разложены на части. 1 эмоджи – персонаж работает за ноутбуком, нужно сделать анимацию рук и головы + нужно добавить эмоцию 2 эмоджа - персонаж проверяет час, нужна анимация рук, персонаж должен поднимать руку и смотреть на времена, также немного должна опускаться голова + нужно добавить эмоцию 3 эмоджа - персонаж пьет кофе, нужно сделать анимацию рук, персонаж должен поднять руку и отпить из чашки кофе, также нужно сделать анимацию головы + добавить эмоцию 4 эмоджа - пероснаж спит, нужно сделать анимацию тела как будто он дышит, также анимацию головы чтобы анимация выглядела более живой и возможно анимацию букв Z z z но это не...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Сер. заявка
    4 заявки
    3D TIN модель замка Закінчився left

    Доброго времени суток Я занимаюсь 3д сканированием, и ищу человека который может мне сделать на основе облака точек ( point cloud ) - 3д модель ТЗ: 1. создание NMT (численной модели рельефа) с разрешением не менее 5 см/пикс ( .obj .ply ) 2. создание NMPT (численной модели почвенно-растительного покрова) с разрешением не менее 5 см/пикс ( .obj .ply ) 3. создание текстурированной 3D TIN-модели 4. создание ортофотоплана с разрешением не менее 3 см/пикс Объект: Frankenstein Castle Адрес: Krzywa, 57-200 Ząbkowice Śląskie Каждый пункт можем оценить отдельно, так что не обязательно выполнять каждый из них, эту работу могут сделать несколько человек

    $904 (Avg Bid)
    $904 Сер. заявка
    13 заявки

    Розкласти прошивку на розділи, дещо змінити, видалити, додати. Потрібен спеціаліст по архітектурі android системи

    $1062 (Avg Bid)
    $1062 Сер. заявка
    20 заявки

    Привіт треба зробити телеграм бот що б я міг змінити назву, суть шо б було фото товара і кількість, після оплати на укр карту видавало силку на кількість товару . і як появлявся новий товар всім користувачам вискакувало сповіщення Щоб були міста де товар в наявності і фото міст

    $107 (Avg Bid)
    $107 Сер. заявка
    2 заявки
    Писати оффери Закінчився left

    Надаю ЦА і кастдєви, далі потрібно витягнути смисли на 2-3 фрази на макет та прогнати за всіма формулами на кшталт 4U та Беном Хантом

    $12 (Avg Bid)
    $12 Сер. заявка
    3 заявки

    Розробити флаєр який будемо кріпити до чеку та крафтового пакетику з серветками - на ньому інструкція для розігрівання піци. Зробити на прикладі того що я прикріпив в файлах

    $17 (Avg Bid)
    $17 Сер. заявка
    10 заявки
    СММ спеціаліст Закінчився left

    Інстаграм сторінка, місто Прага, продаж сухофруктів та пастили. Потрібне ведення сторіс та постів (матеріали надаю). Переклад візьму на себе

    $85 (Avg Bid)
    $85 Сер. заявка
    9 заявки

    У мене чомусь не виходить встановити MongoDB, потрібна допомога

    $11 (Avg Bid)
    $11 Сер. заявка
    3 заявки

    Додати на сайті кноку "Оформить в кредит" для звичайних та варіативних товарів Woocommerce. Над кнопкою розмістити логотип банку. i-Shop - підключення для інтернет-магазину Інтернет-магазин при підключенні сервісу повинен у <iframe> відкривати сторінку: В GET параметрах потрібно обов'язково передати наступні параметри: clientid - (обов'язкове) ідентифікатор партнера model - (обов'язкове) назва товару articul - (обов'язкове) артикул товару price - (обов'язкове) вартість одиниці (!) товару (крапка, як розділювач для копійок) quantity - (обов'язкове) кількість одиниць товару (за замовчуванням 1, якщо більше 5, то лендінг буде зменшувати до 5 шт.) img - (необов'язкове) лінк на фото товару в повному...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Сер. заявка
    13 заявки

    Потрібна обкладинка для стрімінгів, формату 3000x3000 JPG. Ідея: хлопець та дівчина тримаються за руки, дивляться на зірки. Але видно тільки їх силуети, хлопця - чіткий, а дівчини - розмитий, тобто наче вона є, а наче і нема. Тобто, як привид. Надпис: "Коли ти поруч" на зоряному небі. На роботу 3-4 дні, можна використовувати інші картинки, не обов'язково малювати з нуля. Прикрипляю приблизні референси. Ще не певен, на скільки крупний план повинен бути. Відкритий до ідей від дизайнера.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Сер. заявка
    10 заявки

    Потрібна людина яка розуміється в програмі wilcom. Детальніше в телеграмі. [Removed by Freelancer.com Admin]

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 заявки
    Монтажер відео Reddit Закінчився left

    Вітаю! Ми створюємо канал на YouTube на тему Reddit. Нам потрібен монтажер. Суть: Відео (за попереднім, але ще не визначеному на 100% планом) будуть виходити 2 рази на тиждень. Кожне відео займатиме приблизно до 10 хвилин. Монтажер має: 1. Вставляти напочатку готове інтро, яке вже має перехід. 2. Вставляти у відео скріни коментарів, які Вам надсилатиму (вони будуть уже з перекладом). 3. Підставляти записаний голос диктора. Текст має з'являтися відповідно щодо того, коли диктор починає читати речення (або якщо речення досить довге, то текст з'являється з якоїсь коми і до крапки). Тобто, коли диктор починає читати початок речення, то воно повністю відображається читачеві. І так з кожним наступним реченням. Коли скрін закінчується, "анімуєте"...

    $416 (Avg Bid)
    $416 Сер. заявка
    5 заявки

    ...будемо працювати разом, то ви будете в моїй команді. Нам в команду необхідні хлопці та дівчата, які будуть залучати користувачів з ТікТока в Телеграм. Одразу кажу – в усьому допомагаю. Нам потрібен результат, а не оцінка не екзамені. Якщо у Вас вже є досвід залучення з ТікТока в Телеграм – чудово. Ми можемо використати Ваш існуючий досвід та ваші інструменти. Якщо досвіду немає, ми надаємо інструкції та допомагаємо стартувати, так як всі зацікавлені в результаті. Можна приділяти роботі до 1 години на день, а можна і більше, за Вашим бажанням, , так як оплата може залежати від кількості вкладених зусиль. Більше інпутів зможу надати в особистому діалозі, а також відповім на всі питання, що виникають. Будь ласк...

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 заявки

    ...будемо працювати разом, то ви будете в моїй команді. Нам в команду необхідні хлопці та дівчата, які будуть залучати користувачів з ТікТока в Телеграм. Одразу кажу – в усьому допомагаю. Нам потрібен результат, а не оцінка не екзамені. Якщо у Вас вже є досвід залучення з ТікТока в Телеграм – чудово. Ми можемо використати Ваш існуючий досвід та ваші інструменти. Якщо досвіду немає, ми надаємо інструкції та допомагаємо стартувати, так як всі зацікавлені в результаті. Можна приділяти роботі до 1 години на день, а можна і більше, за Вашим бажанням, , так як оплата може залежати від кількості вкладених зусиль. Більше інпутів зможу надати в особистому діалозі, а також відповім на всі питання, що виникають. Будь ласк...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 заявки

    Доброго дня , потрібен спеціаліст з штучного інтелекту . Шукаємо найкращі рішення для швидкої обробки фото на сайті (ефекти , арт , різні стилі к фото) Фотографії на сайті будуть людей , на 1 фотографію має бути 5 видів пост обробки . Потрібен пошук API , приклади , аналіз . Прикріпив фото з тою магією яку ми шукаємо .

    $140 (Avg Bid)
    $140 Сер. заявка
    4 заявки
    Cпеціаліст з озвучки Закінчився left

    Вітаю! Ми громадська організація #stop_sexтинг про безпеку дітей в інтернеті. Хочемо перекласти соціальне відео для дітей. Шукаємо людей, що роблять озвучку відео українською. Вкажіть, будь ласка, вашу оплату праці у відгуку на запит Оригінал відео: Переклад:

    $40 (Avg Bid)
    $40 Сер. заявка
    2 заявки

    ...уникального продукта - банки меда изготовленной из хрусталя в форме бриллианта. Наш продукт включает в себя три элемента: банку меда, подставку и коробку. Мы хотим, чтобы 3D модель выразила высокое качество хрусталя и уникальность формы бриллианта. Требования: 1. Создать 3D модель банки меда в форме бриллианта из хрусталя. Модель должна демонстрировать прозрачность и отражение хрусталя, а также геометрию бриллианта. 2. Разработать подставку под банку меда. Подставка должна подчеркивать элегантность и уникальность продукта. 3. Создать 3D модель коробки, в которой будет храниться банка меда. Коробка должна быть согласована с общим стилем продукта. 4. Учесть детали дизайна, такие как текстуры, логотипы или узоры, которые могут быть включены на поверхнос...

    $275 (Avg Bid)
    $275 Сер. заявка
    9 заявки
    Voice search Закінчився left

    настроїти на сайт на оптимізувати для голосового пошуку. Voice search for google, apple

    SEO
    $64 (Avg Bid)
    $64 Сер. заявка
    9 заявки

    Потрібно розробити пост в інстаграм для англомовної школи

    $23 (Avg Bid)
    $23 Сер. заявка
    16 заявки

    Необходимо создать сайт-аналог Есть дизайн и верстка (низкого качества, нужно доделать/переделать) Более подробный ТЗ предоставлю выбранному исполнителю, в общих чертах: - Логин через Steam - Пополнение баланса - Открытие кейсов, системы апгрейд и контракт - Вывод скинов или продажа сайту - Для вывода авто-покупка нужного скина на ТМ - Админка со следующими пунктами - Добавление, редактирование и удаление кейсов - Активная лайв-лента выпадения вещей - Редактирование удачи отдельного клиента (желательно общий коэффициент удачи на все кейсы) - Статистика по каждому кейсу, общая статистика сайта - Реферальная система

    $1127 (Avg Bid)
    $1127 Сер. заявка
    17 заявки

    Є сервер vps на якому стоїть tomcat, там є файли і нам потрібно щоб при переході за посиланням до цих товарів було захищене з'єднання, ssl для ip є , потрібно лише підключити на сервері

    $26 (Avg Bid)
    $26 Сер. заявка
    2 заявки

    Шукаю людину якій можу довірити вести свій інстаграм акаунт і яка буде зацікавлена розвивати його та збільшувати мій і свій дохід. Акаунт на фінансову тематику, тексти буду надавати. З вашої сторони оформлення, сторіси, ідеї для рілс, ідеї для масштабування та розвитку, таргет.

    $510 (Avg Bid)
    $510 Сер. заявка
    6 заявки

    Підозра на фішінг, потрібна провесійна перевірка архіву в безпечному просторі для того щоб знати чи потрібно вживати якісь заходи і чи був витік якоїсь інформації. Продукція сайту а саме крякнутий Adobe After Effects.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Сер. заявка
    3 заявки

    Треба написати статтю на маркетингову тему з використанням якісних скріншотів

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 заявки

    Шукаємо талановитого дизайнера для створення інноваційної жіночої програми! Завдання, яке чекає на вас, - розробити унікальний і привабливий дизайн для нашого майбутнього iOS-додатку. Ми прагнемо створити особливий жіночний будильник, який перетворює та покращує життя кожної жінки. Ми шукаємо дизайнера, здатного вдихнути в додаток елегантність та функціональність. Ваші інтерфейсні рішення повинні захоплювати око і водночас бути інтуїтивно зрозумілими для користувачів. Ваша робота допоможе жінкам усвідомити свою силу та досягти поставленої мети. Що належить зробити: Створити привабливий дизайн інтерфейсу для iOS-програми. Відобразити візуально ідею застосування, підкресливши його особливий характер та функціональність.Забезпечити зручність використання та інтуїтивну навіга...

    $378 (Avg Bid)
    $378 Сер. заявка
    7 заявки

    ...автоматический перевод на английский, румынский, словацкий, немецкий. - наполнить товарами, описанием и фото. - добавить возможность встраивать видео в карточке товара по ссылке ютуба. - в слайдере название товара, скидки и цены сделать текстом, а картинка отдельной опцией. - внизу вынести ссылку на карту сайта. - регистрация на сайте не нужна. путь к покупке максимально простой - пришёл, выбрал, добавил в корзину, из корзины оформил заказ и ждёшь счёт и/или звонок менеджера. то есть внедряем скрипт, который будет корректно вести клиента до корзины и оставлять куки на его компе для статистики. - форма оформления заказа не корректна (бланк должен соответсвовать языку, убрать лишние поля. - Форма-поле отправки номера "Мы Вам п...

    $207 (Avg Bid)
    $207 Сер. заявка
    15 заявки

    Задача: Монтаж динамичных роликов Рилс по четкой схеме, которой мы обучим. Большое количество роликов. Идеально если будет получаться создавать 2-4 шт в день. Сроки выполнения: На первых этапах сроков выполнения нет. Оплата за каждый сделанный ролик, так что Ваш заработок напрямую зависит от Вас. Другие условия работы: Работа удаленная, включает в себе несколько этапов (обучение, тестирование в бою, вход в команду, полноценная работа). Уровень оплаты тоже зависит от стадии на которой вы находитесь. Вашего навыка и стремления развиваться. [Removed by Freelancer.com]

    $82 (Avg Bid)
    $82 Сер. заявка
    4 заявки
    Media Buyer Закінчився left

    ...нiж 1 рік (наразі ми не розглядаємо кандидатiв рiвня Junior) ✔Ти працюєш з кожним етапом воронки: вiд генерацiї зв’язок та тестування кампанiй до комплексного аналiзу заливiв та масштабування ✔Ти впевнено працюєш з велиими бюджетами ✔В прiоритетi — досвiд iз Facebook/Twitter/Google/Youtube, проте готовi розглянути й iншi джерела, у яких ти маєш досвід. Чому варто працювати з нами? У нас безлімітні бюджети, свої дизайнери ( по крео/ і по лендам для створення воронок) та власний технічний відділ; Ти маєш свободу дій для того, щоб проявити себе та вийти на результат; Наші баєри мають гарний % від профіту, тому немає меж для заробітку; Наші тімліди — це профі, що завжди готові поділитися інсайдерською інфою; Маєш можливiсть взяти помічника, завдяки ч...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Сер. заявка
    1 заявки