работа веб программист москвароботи

Фільтрувати

Мої недавні пошуки
Фільтрувати по:
Бюджет
до
до
до
Тип
Навички
Мови
    Статус роботи
    2,000 работа веб программист москва робіт знайдено, ціни вказані в USD

    Имеется скрипт который выдает сигнал на покупку и продажу, а также отправляет их веб хуком. Скрипт на основе индикаторов, таких как EMA (скользящая средняя), ATR (средний истинный диапазон) и Боллинджер. В меню есть опция - "отображать точное значение сигнала на графике". Но при включении этой опции эти точки на графике не отображаются. Необходимо сделать чтобы отображались. .

    $200 (Avg Bid)
    $200 Сер. заявка
    1 заявки

    Нуждаюсь в разработке веб сайта а так же пва приложению к нему. Конкретику предоставлю напрямую

    $1139 (Avg Bid)
    $1139 Сер. заявка
    11 заявки

    У цьому проекті мені потрібен досвідчений фрілансер, який глибоко розуміє опенкарт і має здатність внести низку важливих змін у мій веб-сайт. Специфічні вимоги: - Оновлення функціональності опенкарт. Якщо у вас є багатий досвід роботи з цією платформою, я хотів би вас почути. - Локалізація сайту на українську мову. Тому, я звертаюся до вас, як до носія української мови або знавця української мови. Очікую, що ви зможете грамотно і точно перекласти весь контент сайту. - Оновлення категорій товарів. Я хотів би покращити ієрархію категорій, виправити помилки в категоріях та оновити описи категорій. Досвід роботи з e-commerce сай

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Сер. заявка
    1 заявки

    Привіт, мені потрібен кваліфікований веб-розробник з досвідом роботи з мовою програмування GO. Метою цього проекту є: 1.Написати просту вебморду або взяти за основу 2. додавання сервера для встановлення скрипта ноди (введення IP сервера логін:пароль або ssh ключі від нього 3. затримка установки повинна вказуватися в ручному режимі. Тобто якщо стоїть затримка 30 годин, то після додавання сервера в панель по ньому починається відлік часу і тільки після цього панель починає підключатися до сервера і встановлювати скрипт. 4.Ручна зміна скрипта встановлення, як у панелі, так і в файлах вихідного сервера. 5.Підключення до сервера через проксі (необхідно прописати роботу підключення за заданими параметрами проксі Socks5) 6.Статична нумерація. додаємо

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 заявки

    ...настроить платежную систему для всех иностранных версий (payoneer), Украина - liqpay. - предусмотреть опцию синхронизиции с сайтами поставщиков. - Добавить функцию поиска на сайте, чтобы посетители могли быстро находить необходимый товар. - создание уникальной версии сайта для каждого посетителя с помощью умного персонального мерчендайзинга привязанного к seo. - seo адаптация. - корректная работа сайта на всех устройствах без исключения, с разной диагональю и ОС. - добавить раздел FAQ на сайте, чтобы отвечать на частые вопросы посетителей. - приветствуются всевозможные инструменты и решения на базе AI. - проверить на наличие ошибок (прогнать сайт через гугланалитик, серпстат и другие инструменты на наличие ошибок. устранить ошибки) - добавить свои замечания.

    $207 (Avg Bid)
    $207 Сер. заявка
    15 заявки

    Задача: Монтаж динамичных роликов Рилс по четкой схеме, которой мы обучим. Большое количество роликов. Идеально если будет получаться создавать 2-4 шт в день. Сроки выполнения: На первых этапах сроков выполнения нет. Оплата за каждый сделанный ролик, так что Ваш заработок напрямую зависит от Вас. Другие условия работы: Работа удаленная, включает в себе несколько этапов (обучение, тестирование в бою, вход в команду, полноценная работа). Уровень оплаты тоже зависит от стадии на которой вы находитесь. Вашего навыка и стремления развиваться. [Removed by Freelancer.com]

    $82 (Avg Bid)
    $82 Сер. заявка
    4 заявки

    підключити сайт до сервера через апі з використанням ангуляру та виправити недоліки в вестці сайту. тепер сервер на докері (зараз сайт працюєна бд) 1) завантажити сайт перевірити його на баги якщо потрібно виправити 2) завантажити матеріали для сервера запустити локально сервер 3)переписати веб сервіс на роботу з сервером на апі 4)перекласти всі російські повідомлення на українську Термін виконання до 19.06 (20:00)

    $183 (Avg Bid)
    $183 Сер. заявка
    3 заявки

    Я заказываю/покупаю шаблон дизайна на вордпресс. Есть моё техзадание. На страницах шаблона дизайна должны быть страницы моего тех.задания. Задание для тех, кто профессионально работает с вордпресс и на языке программирования php7 Примеры страниц тех.задания прикрепляю. Первый шаг - я хочу видеть сайт с моим дизайном, и моими картинками. Меня интересует цена этой работы. Дальнейшая работа с сайтом - после выполнения этого первого шага работы.

    $182 (Avg Bid)
    $182 Сер. заявка
    9 заявки

    Веб-сайт для интернет магазина: 1.Разработать веб-сайт для каталога товаров с возможностью расширения функционала. 2.Использовать современные веб-технологии и фреймворки для создания сайта. 3.Минимальный дизайн, который будет корректно отображаться на различных устройствах и браузерах. Каталог товаров: 1.Реализовать каталог товаров в виде дерева с возможностью добавления категорий и подкатегорий. 2.Каждый товар должен иметь следующие атрибуты: название, изображение, краткое описание и возможность перехода чтобы увидеть полное описание. 3.Реализовать возможность просмотра полной информации о товаре при переходе на его страницу. Фильтр поиска: 1.Реализовать фильтр для удобного поиска товаров по различным атрибутам, таким как категория, цена, бренд и т.д. 2.Обеспечить мг...

    $609 (Avg Bid)
    $609 Сер. заявка
    21 заявки

    Мне нужен трафик на платформу по бинарных аукционах с: Контекстный таргетинг на основе геолокации - Социальные сети, такие как Facebook, Instagram, Tiktok, Youtube - Группы в мессенджерах, таких как WhatsApp или Telegram - Веб-сайты, такие как блоги или целевые страницы. Нестандартные идеи ГЕО: УКРАИНА, КАЗАХСТАН, ИНДИЯ, ТУРЦИЯ, БРАЗИЛИЯ Оплата за регистрацию от 0.7$ так же после пополнение первого баланса на аккаунт вам выплачивается дополнительные от 7$ цены зависят от качества трафика, чем лучше трафик чем больше выплат и бонусов. Так же если трафик активно после регистрации используют аккаунт вам идут бонусы. Мне важно не количество, а качество трафика!!!! За плохой трафик выплаты не будет!!!! Готово сотрудничать долго. Дополнительную информацию напишу в ЛС. ТГ [Removed by...

    $1125 (Avg Bid)
    $1125 Сер. заявка
    2 заявки

    Необхідно розробити веб-застосунок та описати його роботу. Опис має бути в форматі одного розділу бакалаврської дипломної роботи. Більш детальний опис наведений в закріплених файлах.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Сер. заявка
    1 заявки

    Необхідно розробити веб-застосунок та описати його роботу. Опис має бути в форматі одного розділу бакалаврської дипломної роботи. Більш детальний опис наведений в закріплених файлах. Вже створені розділи зазначені в документі "Розділи 1, 2". Детальне пояснення того, що необхідно доробити зазначено в документі "Що_необхідно,_приклади_веб_застосунків". Термін виконання - до кінця цього місяця. Також необхідно отримати частину готової роботи до 16-го травня.

    $214 (Avg Bid)
    $214 Сер. заявка
    8 заявки

    сайт для будівельної компанії в Словакії

    $244 (Avg Bid)
    $244 Сер. заявка
    16 заявки

    Нужен новый логотип для моего бизнеса по производству одежды. Название веб- сайта 2Amplify — 2amplify.com.au. Должен быть логотип, который подходит моему веб-сайту, но также охватывает то, чем занимается мой бизнес, а именно расширение жизни людей с помощью коучинга, чтобы улучшить их жизнь. Дизайн логотипа должен быть простым, но привлекательным. Логотип нужно предоставить в различных форматах, подходящих для Интернета, стационарных компьютеров, Instagram и LinkedIn.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Сер. заявка
    7 заявки

    Для ресторану української кухні потрібно розробити дизайн вивіски (вона ж буде і логотипом), а також фірмовий стиль для подальшого використання на листівках та візитівках, для оформлення меню та веб-сайту. Також потрібно буде зробити макети листівки, візитівки та сторінки меню. Потрібна креативна людина, яка не просто вміє працювати із фотошопом і візуалізує моє бачення, але яка зможе порадити, в якої є свої ідеї, яка розуміється на правилах оформлення вищезазначеного, тобто знає, які потрібно використовувати шрифти, кольори, як компонувати і т.і. До роботи запрошується людина з виключно про-українською позицією. Якщо все вищезазначене про вас, із нетерпінням чекатиму на вашу пропозицію. Заздалегідь дякую за проявлений інтерес. Слава Україні

    $87 (Avg Bid)
    $87 Сер. заявка
    24 заявки

    Для ресторану української кухні потрібно розробити дизайн вивіски (вона ж буде і логотипом), а також фірмовий стиль для подальшого використання на листівках та візитівках, для оформлення меню та веб-сайту. Також потрібно буде зробити макети листівки, візитівки та сторінки меню. Потрібна креативна людина, яка не просто вміє працювати із фотошопом і візуалізує моє бачення, але яка зможе порадити, в якої є свої ідеї, яка розуміється на правилах оформлення вищезазначеного, тобто знає, які потрібно використовувати шрифти, кольори, як компонувати і т.і. До роботи запрошується людина з виключно про-українською позицією. Якщо все вищезазначене про вас, із нетерпінням чекатиму на вашу пропозицію. Заздалегідь дякую за проявлений інтерес. Слава Україні!

    $62 (Avg Bid)
    $62 Сер. заявка
    24 заявки

    Шукаю розробника, який у прийнятні терміни та за адекватні кошти може написати сайт-вітрину на базі CMS Opencart. Детальне ТЗ прикріплюю.

    $698 (Avg Bid)
    $698 Сер. заявка
    9 заявки
    розробити веб-сайт Закінчився left

    Розробка сайту: Курс ЗНО з історії України. Завантаження тем та різного роду матеріалів (в pdf та word стилю). Важливо: розробка оплати за користування інформацією. Спочатку особа навмання може відкрити будь-яку папку з файлами по темі, при натисканні на другу - появляється вікно з оплатою.

    $128 (Avg Bid)
    $128 Сер. заявка
    6 заявки
    Создание Веб-сайта Закінчився left

    № шаблона: 59255 Ширина: 1980px Тип: Шаблоны Веб-сайтов - Website Templates Исходники: .HTML .PSD быстрота настройки и запуска рекламы концентрация аудитории за счет качественного подбора ключевых слов исключение нежелательной аудитории за счет минус слов точное географическое позиционирование рекламы возможность тонкой настройки публикации рекламных кампаний в зависимости от предпочтений клиентов и целесообразности возможность публикации рекламных кампаний как в результатах поиска гугла и яндекса, так и ведение рекламных кампаний по поисковым партнерам (публикации в контекстной сети) подстраивание рекламных кампаний к желаемому бюджету быстрое реагирование на пожелания клиента.

    $146 (Avg Bid)
    $146 Сер. заявка
    11 заявки

    Доброго дня, пишу Вам з пропозицією для співпраці. Маю цікаве завдання і сподіваюсь, що будете раді допомогти нам у створенні якісного продукту.
 Нас цікавить розробка шаблону для веб сайту, з деталями можете ознайомитись за посиланням: 
Підкажіть квоту і час, який буде потрібний для розробки.


 Дякую, гарного дня)

    $700 (Avg Bid)
    $700 Сер. заявка
    1 заявки

    Доброго дня, пишу Вам з пропозицією для співпраці. Маю цікаве завдання і сподіваюсь, що будете раді допомогти нам у створенні якісного продукту.
 Нас цікавить розробка шаблону для веб сайту, з деталями можете ознайомитись за посиланням: 
Підкажіть квоту і час, який буде потрібний для розробки.


 Дякую, гарного дня)

    $700 (Avg Bid)
    $700 Сер. заявка
    1 заявки

    Сприяння реєстрації веб-сторінок в Україні

    $10 - $30
    Обраний Терміновий Прихований
    $10 - $30
    2 заявки

    Ми невелика ріелторська компанія в м. Києві, маємо потребу у створенні власного сайту з базою даних об'єктів нерухомості (продаж, покупка, оренда) із зручним пошуком, інтерактивною картою. З можливістю подальшого поступового розвитку та вдосконалення сайту до рівня порталу.

    $2237 (Avg Bid)
    $2237 Сер. заявка
    16 заявки

    ...подробно(как мне кажется) в заметке Evernote. Здесь общая информация, обо мне, о проекте, о нашей совместной работе. Короткое описание задания: Сделать функциональной страничку в веб проекте. Стандартные CRUD операции, валидация, несколько модальных окон, отображение элементов при использовании готовых компонентов. Необходимо знание JS, HTML, CSS, Bootstrap, jQuery Как происходит совместная работа? Оплата происходит по выполнению ТЗ. Процесс таков. Делю проект на "таски". В основном Одно ТЗ - одна полноценная страница. - Я описываю подробно задание. Чтоб ты понимал о чём речь и что ты делаешь. - Делаю приблизительный mockup (насколько это возможно). - Делаю скриншоты с темы, компоненты

    $113 (Avg Bid)
    $113 Сер. заявка
    5 заявки

    Сайт повинен містити порфоліо, стислу інформацію про модель, проекти в яких брала участь чи планує брати, також розмістити посилання на сторінки в соцмережах. Сайт повинен гарно індексуватися пошуковими сервісами, і бути зручним для наповнення та редагування.

    $148 (Avg Bid)
    $148 Сер. заявка
    17 заявки

    Есть готовая презентация с правильными мыслями, но подготовленная непрофессионально состоящая из 17 слайдов. Цель презентации: привлечь инвесторов в существующую дистрибьюторскою алкогольную компанию под новые продукты в портфеле. Работа состоит из 2х частей: 1) Подготовить pitch deck на макс 6-7 слайдов (макс быстро) используя существующую презентацию. Канву, что нужно оставить я даю 2) Переработать исходную презентацию в професиональный pitch deck Просьба дать предложения по ценам первой и второй части.

    $332 (Avg Bid)
    $332 Сер. заявка
    9 заявки
    Розробити веб сайт Закінчився left

    Потрібно зробити сайт на базі головна сторінка заходимо бачимо : фото 1 1.- Місто 2. Мова 3. Авторизація 4. Фото колаж 5. Хто ми ( короткий опис) 6. кнопка переходу ( знайти) Фото 2( вікно 2) 5. Шапка як на фото 1 1.Розмістити квартиру 2.Знайти житло 3. Тимчасове житло 4. Власникам квартир. після натискання на один з пунктів З'ЯВЛЯТИСЯ Вікно фото 3. 1. Авторизація Bank id (що таке банк ід для програміста ) 2. кнопка авторизації 3 короткий опис.

    $459 (Avg Bid)
    $459 Сер. заявка
    6 заявки
    Створити веб-сайт Закінчився left

    Потрібна допомога/ конусультація у створені проєкту детальніше по телефону

    $416 (Avg Bid)
    $416 Сер. заявка
    3 заявки
    web application Закінчився left

    Створити веб застосування, backend якого здатний коректно обслуговувати трудомісткі запити користувачів. Прикладами таких запитів можуть бути задачі: розв"язування системи рівнянь, метод скінченних елементів, розпізнавання образів, обробка зображень та інші, на вибір студента. Особливості: 1) Повинна бути обмежена максимальна трудомісткість одної задачі (кількість невідомих, час обчислення).У разі перевищення - помилка або відмова у виконанні. (Перевірку вхідних даних задачі можна виконати ще на клієнті (frontend)). 2) Оскільки запити трудомісткі, клієнт повинен інформуватись про хід виконання задачі (відсоток/етап виконання). 3) Клієнт повинен мати доступ до історії результатів виконання задач, переглядати стан поточної задачі (див. пункт 1.), скасувати виконання задачі, за...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Сер. заявка
    1 заявки
    Оновити веб-сайт Закінчився left

    ми компанія Orthohouse,яка є офіційним дистрибютором світових ортодонтичних компаній.у нас є сайт інтернет -магазин.потрібна людина ,яка зможе внести певні поправки.новинки текст.

    $353 (Avg Bid)
    $353 Сер. заявка
    3 заявки

    Потрібно розробити веб-сторінку на WordPress під ключ. Сторінка призначена ддля перезентації автора книг, включає інформаційні сторінки, каталог книг з посиланнями на Амазон, блог, підписку на новини сайту. Доменне ім'я, детальне ТЗ по сайту, детальне ТЗ по SEO оптимізації, первинний контент, макети в Sketch надаються замовником. Технічні деталі ТЗ уточнюються виконавцем до початку робіт. Розглядатиму пропозиції з вказаною ціною роботи і строками виконання.

    $210 (Avg Bid)
    $210 Сер. заявка
    5 заявки

    побудуйте мені такий веб-сайт, як

    $401 (Avg Bid)
    $401 Сер. заявка
    8 заявки

    побудуйте мені такий веб-сайт, як

    $2646 (Avg Bid)
    $2646 Сер. заявка
    8 заявки

    1. призначення - сайт доставки іжі 2. 4 ресторани 4 категорії в кожній з яких мультилендинг з підкатегоріями. 3. Головна сторінка - опис компанії - карта закладів - логотип кожного закладу з переходом до окремого лендингу кожного ресторану - посилання на сторінки з інформацією про доставку та оплату, договором публічної оферти, зворотнім звязком Лендинг ресторану: - рекламний банер з акційними пропозиціями - всі товари ( страви) ресторану розбиті по категоріях меню - Товар(страва): - фото - назва опис ціна - кнопка "додати в кошик" Кошик + оформлення замовлення : - способи оплати і доставки - калькулятор вартості доставки - поле з адресою з синхронізацією гугул мапс - поля з особистими даними ( ім"я , номер телефону ( з маскою ) пошта 5. Т...

    $2118 (Avg Bid)
    $2118 Сер. заявка
    8 заявки
    PHP Full-stack developer Закінчився left

    Для нашого онлайн магазину шукаємо PHP розробника фрілансера Маємо два цікаві проекти. Завдання: Шукамо фрілансера для розвитку наших веб-магазинів електронної комерції за допомогою найсучасніших веб-технологій для різних пристроїв (мобільних, планшетів) Профіль: • Хороші знання з програмного забезпечення (об'єктно-орієнтований дизайн, шаблони проектування, тестування) • самостійна робота та вирішення проблем • високий рівень мотивації • Досвід роботи з PHP, Symfony, Laravel або Zend, є перевагою • Вільне володіння німецькою чи англійською мовами • Дуже хороші знання PHP, MySQL та JavaScript • Добре знання HTML (5) та CSS (3)

    $200 (Avg Bid)
    $200 Сер. заявка
    1 заявки

    На існуйочому сайті потрібно створити особистий кабінет для користувачів. Обовязкова умова заключення договору та розрахунок по безготівці.

    $1212 (Avg Bid)
    $1212 Сер. заявка
    2 заявки

    Компанія займається реалізацією масок від коронавірусу. Необхідно створити лендінг

    $148 (Avg Bid)
    $148 Сер. заявка
    13 заявки
    Веб-дизайн Закінчився left

    Привіт, Я веб-дизайнер. Бажаєш мати крутий, прибутковий сайт, тоді поспішай замовити. Макети дизайну сайтів. Пиши мені.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Сер. заявка
    6 заявки

    Будь ласка, вкажіть 1-3 проекти, де Ви працювали із таксономіями (WordPress) та як Ви їх застосовували, де робили кастомну адмінку PHP+MySQL. Очікую на оцінку вартості та термінів, або уточнювальних запитань. Посилання на ТЗ:

    $516 (Avg Bid)
    $516 Сер. заявка
    3 заявки

    Потрібно розгорнути на віртуальному сервері 1. веб сервер (apache/nginx/ +PHP) 2. СУБД (mysql/postgresql) 3. сам сайт

    $115 (Avg Bid)
    $115 Сер. заявка
    8 заявки

    Ви створите генератор коду для Visual Studio, який створює веб-додатки в .NET Core.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Сер. заявка
    5 заявки

    Потрібно поступово (по частинах) переписати застарівший самописний PHP інтернет-магазин з асортиментом декілька тисяч товарів на фреймворк Django, розширюючи його теперішній функціонал. Обов'язково: - попередній досвід веб-розробки на Django; - досвід створення RESTful API; - розуміння PHP. Бажано: - досвід на подібних проектах в ролі Senior; - досвід роботи з Flask; - досвід роботи з Vue.js; - досвід роботи з PostgreSQL.

    $2025 (Avg Bid)
    $2025 Сер. заявка
    4 заявки

    Ми - компанія InternetDevels. І для нового проекту, ми шукаємо WordPress девелопера на повний день. Багаторічний досвід успішної діяльності дозволяє InternetDevels бути надійною і стабільною компанією на світовому ринку веб-розробки. На даний момент команда InternetDevels включає в себе більше 100 фахівців. Успіх компанії InternetDevels складається з сукупного успіху всіх наших співробітників. Запрошуємо Вас у свою команду!

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Сер. заявка
    13 заявки

    Потрібно розробити веб-сайт, але з можливістю надати акт виконаних робіт від ФОП, або юридичної особи.

    $182 (Avg Bid)
    $182 Сер. заявка
    4 заявки
    SЕО веб сайт Закінчився left

    Потрібно розкрутити веб сторінку щоб вона була в топах пошуку гугл і яндекс, є сторінки та вакансії які не видно в гуглі пошуку, користуюсь двигуном Wordpress, плагіном yosta seo. Cайт проіндесований пошуковими системами, але цього мало, потрібно правильно прописати сторінки щоб покращити SEO сайта.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Сер. заявка
    21 заявки
    ETL з веб панелью Закінчився left

    1) Є портали відкритих даних. наприклад 2) Потрібно розробити засоби завантаження відкритих наборів даних. вимоги: 1) Веб рішення (далі сервіс). на базі наприклад PostgreSQL / MySQL 2) конфігурація процесу завантаження конкретного набору даних: - даємо посилання на набір даних - Сервіс парсить структуру - на підставі парсинга конфігуруємо таблицю БД, куди будемо завантажувати дані - вказуємо періодичність завантаження даних - зберігаємо конфігурацію. 3) Сервіс повинен виконувати завантаження за розкладом. 4) Сервіс веде лог завантаження 5) Перегляд інформації повинен мати: графік та лог завантаження, таблицю з даними, конфігурацію процесу(тобто url, тип файлу)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Сер. заявка
    1 заявки
    Project for Oleg S. Закінчився left

    привіт! Мене звати Юля, працюю HR в компанії Luxinten в Тернополі. Наразі шукаємо Magento PHP розробника нам в команду. Ось наш веб-сайт для ознайомлення з компанією: Зможемо поспілкуватись детальніше по телефону? Гарного дня!

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Сер. заявка
    1 заявки
    Project for Olga B. Закінчився left

    привіт! Мене звати Юля, працюю HR в компанії Luxinten в Тернополі. Наразі шукаємо Magento PHP розробника нам в команду. Ось наш веб-сайт для ознайомлення з компанією: Зможемо поспілкуватись детальніше по телефону? Гарного дня!

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Сер. заявка
    1 заявки
    Project for Oleg P. Закінчився left

    привіт! Мене звати Юля, працюю HR в компанії Luxinten в Тернополі. Наразі шукаємо Magento PHP розробника та фронтенд нам в команду. Ось наш веб-сайт для ознайомлення з компанією: Зможемо поспілкуватись детальніше по телефону? Гарного дня!

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Сер. заявка
    1 заявки
    Project for Igor S. Закінчився left

    Ігор, доброго дня! Мене звати Юля, працюю HR в компанії Luxinten в Тернополі. Наразі шукаємо Magento PHP розробника нам в команду. Ось наш веб-сайт для ознайомлення з компанією: Зможемо поспілкуватись детальніше по телефону? Гарного дня!

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Сер. заявка
    1 заявки